Schleich - Cherry unikornis csikó figura

Schleich - Cherry unikornis csikó figura
1 690 Ft
+34 hűségpont ajándékba - Részletek...
Schleich
inkább lányoknak
71555
Cherry, egy rózsaszínű, csillogó sörényű egyszarvú csikó a Schleich (Bayer) sorozatból, aki 12 fantázia nevű kiscsikó családjához tartozik és együtt élnek egy rejtett gyümölcsösben, Bayala földjén. A lovacska oldalán egy cseresznye tetoválás van, sörénye csillámos. A figura kiváló, német minőséget képvisel, ám ami a legkülönlegesebb tulajdonsága, hogy kézzel festették, így minden egyes darab egyedi és megismételhetetlen. A készítők rengeteg figyelmet szenteltek annak, hogy a figura pontosan, élethűen adja vissza az adott élőlény egyes vonásait.
A "Schleich - Cherry unikornis csikó figura" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 5 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich - Cherry unikornis csikó figura

Schleich - Cherry unikornis csikó figura

1 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.