Schleich - Criollo Definitivo kanca figura

A "criollo" szó a spanyol eredetre utal. Argentínából és Brazíliából származó lófajta. Annak idején málháslónak, ma már hátaslónak használják. Argentínában nélkülözhetetlen cowboy ló, igénytelen, kemény és kitartó. A világ egyik legegészségesebb lófajtájának tartják, hosszú élettartam jellemzi. Többféle színben előfordul. A dél-amerikai nagy síkságon, a Pampákon találkozhatsz szabadon tartott példányokkal is. Argentínában minden évben megrendezik a Criollo lovak számára a kb. 725 km hosszú, 15 napig tartó állóképességi versenyt.
A figurákat pici kezekre tervezték, remekül fejlesztik a kreativitást és a képzelőerőt. A játék biztonságos, jó minőségű gumi-műanyag ötvözetből készült.
A figura mérete: kb. 4 x 11 x 14 cm
A "Schleich - Criollo Definitivo kanca figura" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Schleich
1-3 nap
74833
3 190 Ft
A "Schleich - Criollo Definitivo kanca figura" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. június 28-án, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. június 28-án, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Schleich - Criollo Definitivo kanca figura

Schleich - Criollo Definitivo kanca figura

3 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.