Schleich - Cryolophosaurus figura

6 350 Ft
+127 hűségpont ajándékba - Részletek...
Schleich
inkább fiúknak
1-3 nap
71560
A kézzel festett, részletgazdag Schleich Cryolophosaurus figura hűen tükrözi, milyen is volt ez a kora jura korban élő, félelmet keltő ősállat sok millió évvel ezelőtt. Állítólag ő volt a korában a legnagyobb ragadozó, maradványait az Antarktiszon fedezték fel. A figurának mozog az alsó állkapcsa, úgyhogy csak óvatosan a fogakkal! De ez persze csak vicc, a fogak nem hegyesek, a gyerekek biztonságosan játszhatnak vele.
A Cryolophosaurust a paleontológusok sokáig Elvisaurusnak hívták egymás között, mert a dínó fejdísze nagyon hasonlított Elvis Presley ikonikus hajviseletére.
A figura végtagjai nem mozgathatók. Pici kezekre tervezték, remekül fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. A játék biztonságos, jó minőségű gumi-műanyag ötvözetből készült.
A "Schleich - Cryolophosaurus figura" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A "Schleich - Cryolophosaurus figura" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 13-án, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 13-án, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich - Cryolophosaurus figura

Schleich - Cryolophosaurus figura

6 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.