Schleich - Dino World adventi kalendárium

Schleich - Dino World adventi kalendárium
15 100 Ft
+302 hűségpont ajándékba - Részletek...
Schleich
inkább fiúknak
76644
A Schleich különleges karácsonyi meglepetést nyújt minden dinoszaurusz rajongó gyermeknek, hiszen ebben az őslény világ témájú adventi naptárban 24 darab, ablak mögé bújt ajándék várja a kicsiket. 4 darab dinót, egy kempingező figurát, élelmet és sok különleges kiegészítőt tartalmaz a doboz, ami egész hónapban hosszú távú élményt biztosít a kicsiknek.
Minden Schleich figura kézzel festett egyedi termék, valósághűen mutatja be az állatokat.
A "Schleich - Dino World adventi kalendárium" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich - Dino World adventi kalendárium

Schleich - Dino World adventi kalendárium

15 100 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.