Schleich - Dinoszaurusz készlet

Schleich - Dinoszaurusz készlet
A Schleich dinoszaurusz figurák kiváló, német minőséget képvisel, ám ami a legkülönlegesebb tulajdonságuk, hogy kézzel festették, így minden egyes darab egyedi és megismételhetetlen. A készítők rengeteg figyelmet szenteltek annak, hogy a figura pontosan, élethűen adja vissza az adott élőlény egyes vonásait. A szett tartalmaz egy Herreraszauruszt, egy Psittacoszauruszt és egy Mikroraptort, valamint egy barlangot, egy oszlopot, egy kőlapot és egy követ.
A "Schleich - Dinoszaurusz készlet" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 5 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Schleich
inkább fiúknak
63391
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Schleich - Dinoszaurusz készlet
Schleich - Dinoszaurusz készlet

Schleich - Dinoszaurusz készlet

15 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.