2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Schleich - Farm World adventi kalendárium 98983

Schleich - Farm World adventi kalendárium 98983
11 890 Ft
+238 hűségpont ajándékba - Részletek...
Schleich
3 éves kor fölött
nem rendelhető
81875
Karácsony a farmon!
A farmállatok és a tanyavilág kis és nagy rajongói számára garantáltan varázslatos élménnyé tehető az adventi várakozás időszaka ezzel a Schleich Farm World adventi napárral. Az ablakok mögött egy-egy farmhoz kapcsolódó figura vagy kiegészítő rejlik, többek között egy gazdasszony figura, csacsi, bárány, kutyus, tengerimalac, egy láda teli finom zöldségekkel, egy pokróc, kutyafekhely és további kiegészítők.
A kicsik december elsejétől kezdve minden nap egy-egy új elemmel gazdagodhatnak, ha pedig elérkezik a karácsony, rengeteg különböző jelenetet játszhatnak el a figurák segítségével , amely során fejlődik képzeletük, fantáziájuk és kommunikációs készségük.
Az emberfigura több ponton mozgatható, így különböző pozíciókba beállítható.
A Schleich figurák kiváló, kézzel festetett egyedi és megismételhetetlen darabok. A készítők rengeteg figyelmet szenteltek annak, hogy az elemek pontosan, élethűen adják vissza az adott élőlény vagy tárgy egyes vonásait.
Kifejezetten pici kezekre tervezték, remekül fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. A játék biztonságos, jó minőségű gumi-műanyag ötvözetből készült.
A "Schleich - Farm World adventi kalendárium 98983" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 3 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich - Farm World adventi kalendárium 98983

Schleich - Farm World adventi kalendárium 98983

11 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.