KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Schleich - Farmállatok kezdőszett

Schleich - Farmállatok kezdőszett
9 990 Ft
+200 hűségpont ajándékba - Részletek...
Schleich
nem rendelhető
81711
Farmállat kollekció kis felfedezőknek!
A Schleich Farm Life kezdőszettel a gyerekek megismerkedhetnek a farmon élő állatokkal: a szamárral, a kakassal, a tehénnel és a báránnyal. A z igényes és részletgazdagon kidolgozott figurák segítségével a gyerekek eljátszhatják a legizgalmasabb jeleneteket, amelynek köszönhetően fejlődik képzeletük, fantáziájuk és kommunikációs készségük. Tökéletes ajándék a tanyasi állatokat kedvelő gyerekek számára.
A Schleich figurák kiváló, kézzel festetett egyedi és megismételhetetlen darabok. A készítők rengeteg figyelmet szenteltek annak, hogy az elemek pontosan, élethűen adják vissza az adott élőlény vagy tárgy egyes vonásait.
Kifejezetten pici kezekre tervezték, remekül fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. A játék biztonságos, jó minőségű gumi-műanyag ötvözetből készült.
A "Schleich - Farmállatok kezdőszett" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 3 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich - Farmállatok kezdőszett

Schleich - Farmállatok kezdőszett

9 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.