Schleich - Fehérfarkú szarvasborjú figura

Schleich - Fehérfarkú szarvasborjú figura
1 890 Ft
+38 hűségpont ajándékba - Részletek...
Schleich
nem rendelhető
81695
Imádnivaló, foltos és erdőben él!
Ez nem más, mint a fehérfarkú szarvasgida, akinek szőrét azért díszítik fehér voltok, hogy álcázni tudja magát a magas fűben. Falatozás az erdőben, mókázás a gidapajtikkal, vagy épp menekülés a vadállatok elől... a gyerekek bármit eljátszhatnak ezzel az imádnivaló figurával, amely során fejlődik képzeletük, fantáziájuk és kommunikációs készségük.
A Schleich figurák kiváló, kézzel festetett egyedi és megismételhetetlen darabok. A készítők rengeteg figyelmet szenteltek annak, hogy az elemek pontosan, élethűen adják vissza az adott élőlény vagy tárgy egyes vonásait.
Kifejezetten pici kezekre tervezték, remekül fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. A játék biztonságos, jó minőségű gumi-műanyag ötvözetből készült.
A "Schleich - Fehérfarkú szarvasborjú figura" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 3 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich - Fehérfarkú szarvasborjú figura

Schleich - Fehérfarkú szarvasborjú figura

1 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.