2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Schleich - Horse Club Angol telivér takaróval

Schleich - Horse Club Angol telivér takaróval
5 990 Ft
+120 hűségpont ajándékba - Részletek...
Schleich
nem rendelhető
81832
Minden Schleich figura szeretettel készült, kézzel festett, részletgazdag, és segítségükkel a gyermekek játék közben tanulhatnak. Az angol telivérek nagyon gyors versenylovak, amelyek az arab lovaktól származnak. Mivel nagyon érzékenyek a hidegre, nagy, párnázott takaróra van szükségük, hogy melegen tartsák őket, még az istállóban is.
Pici kezekre tervezték, remekül fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. A játék biztonságos, jó minőségű gumi-műanyag ötvözetből készült. A készítők rengeteg figyelmet szenteltek annak, hogy a figurák pontosan, élethűen adják vissza az adott élőlény egyes vonásait.
A "Schleich - Horse Club Angol telivér takaróval" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich - Horse Club Angol telivér takaróval

Schleich - Horse Club Angol telivér takaróval

5 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.