KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Schleich - Horse Club Barátságos verseny

Schleich - Horse Club Barátságos verseny
35 490 Ft
+710 hűségpont ajándékba - Részletek...
Schleich
nem rendelhető
81844
A barátságos versenyben Sofia arab kancáján, Lisa pedig trakhener kancáján lovagol. A játékfunkciók és a kiegészítők nagy választéka fantasztikus szórakozást biztosít! A teljesen mozgatható lányfigurák kefékkel és patakaparóval ápolják az állatokat a lóistállóban a verseny előtt. Az akadálypálya kerítéssel van körülvéve, és két ugratóval rendelkezik - az egyiket szívek díszítik, a másikat aranyra festették.
Minden Schleich figura aprólékosan kidolgozott, szeretettel festett, és egyszerre ösztönzi a gyerekeket játékra és tanulásra. Pici kezekre tervezték, remekül fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. A játék biztonságos, jó minőségű gumi-műanyag ötvözetből készült. A készítők rengeteg figyelmet szenteltek annak, hogy a figurák pontosan, élethűen adják vissza az adott élőlény egyes vonásait.
A "Schleich - Horse Club Barátságos verseny" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich - Horse Club Barátságos verseny

Schleich - Horse Club Barátságos verseny

35 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.