KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Schleich - Horse Club Hannah és Cayenne figurák

Schleich - Horse Club Hannah és Cayenne figurák
8 250 Ft
+165 hűségpont ajándékba - Részletek...
Schleich
nem rendelhető
81836
A Hannah és Cayenne figurák nem hiányozhatnak egyetlen Horse Club rajongó készletéből sem! Kalandozz Hannah-val és Cayenne nevű lovával! Hogy teljes legyen a készleted, gyűjtsd össze a négy jóbarátot és lovaikat: Sarah és Mystery, Lisa és Storm és Sofia és Blossom figuráit! Kiegészítő információk: A Hannah figura keze, lába és törzse mozgatható, frizurája és törzse cserélhető. A figura, a kantár és a nyereg levehető a lóról.
Minden Schleich figura aprólékosan kidolgozott, szeretettel festett, és egyszerre ösztönzi a gyerekeket játékra és tanulásra. Pici kezekre tervezték, remekül fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. A játék biztonságos, jó minőségű gumi-műanyag ötvözetből készült.
A "Schleich - Horse Club Hannah és Cayenne figurák" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich - Horse Club Hannah és Cayenne figurák

Schleich - Horse Club Hannah és Cayenne figurák

8 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.