Schleich - Horse Club - Karaván

Schleich - Horse Club - Karaván
27 490 Ft
+550 hűségpont ajándékba - Részletek...
Schleich
inkább lányoknak
76640
Egy óra múlva a titkos találkahelyen! A Schleich Horse Club lakókocsija tökéletes helyszín a lovas klub tagjainak titkos találkozójukhoz. Például meglepetés partit szervezhetnek, vagy lovassisakot is festhetnek barátaikkal. Tökéletes hely nyáron a tetőteraszon, télen pedig a kanapén lehet összebújni.
A Schleich figurák kiváló, kézzel festetett egyedi és megismételhetetlen darabok. A készítők rengeteg figyelmet szenteltek annak, hogy a figurák pontosan, élethűen adják vissza az adott élőlény egyes vonásait.
A "Schleich - Horse Club - Karaván" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 5 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich - Horse Club - Karaván

Schleich - Horse Club - Karaván

27 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.