KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Schleich - Horse Club Lakeside lovas központ basic

Schleich - Horse Club Lakeside lovas központ basic
30 550 Ft
+611 hűségpont ajándékba - Részletek...
Schleich
nem rendelhető
81845
A Lakeside lovas központ játékszett 75 elemével és változatos játéktereivel garantáltan elvarázsolja és hosszú időn át szórakoztatja a lóimádókat. A nagy központi épület és az istállók csak arra várnak, hogy felfedezzék őket. A szénapadlás kiváló alvóhely, reggel azonban már az istállóban várják a lovak a lányokat, hogy egy újabb remek napot töltsenek el együtt. A sok-sok gyakorlás után még egy limonádéra és egy finom sütire is beülnek a Lovas kávézóba, ahol a barátokkal egy igazán vidám és szórakoztató délutánra számíthatnak.
Az emberi figurák kezei, lábai és törzsei mozgathatók, frizurájuk és törzsük cserélhető. A ház ajtai nyithatók és csukhatók. A kerítéselemek szabadon variálhatók és összekapcsolhatók. Pici kezekre tervezték, remekül fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. A játék biztonságos, jó minőségű gumi-műanyag ötvözetből készült.
Minden Schleich figura aprólékosan kidolgozott, szeretettel festett, és egyszerre ösztönzi a gyerekeket játékra és tanulásra. A készítők rengeteg figyelmet szenteltek annak, hogy a figurák pontosan, élethűen adják vissza az adott élőlény egyes vonásait.
A "Schleich - Horse Club Lakeside lovas központ basic" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich - Horse Club Lakeside lovas központ basic

Schleich - Horse Club Lakeside lovas központ basic

30 550 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.