KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Schleich - Horse Club Legelő kerítés kapuval

Schleich - Horse Club Legelő kerítés kapuval
4 690 Ft
+94 hűségpont ajándékba - Részletek...
Schleich
nem rendelhető
81833
Amikor új lovak vagy pónik érkeznek Lakeside-ba, először a karámba viszik őket. Ott nyugodtan legelészhetnek egy ideig és kipihenhetik az utazás fáradalmait. Hannah édesapja ezt nagyon fontosnak tartja, hiszen így a lovak megismerkedhetnek egymással és összeszokhatnak, és talán még össze is barátkozhatnak. Kiegészítő információk: a kerítés elemei tetszőleges módon rögzíthetők bármelyik irányba. A karámok végtelen bővítési lehetőséget kínálnak, és kombinálhatók lovardával és lovas istállókkal.
A részletgazdag Schleich figurákat gondosan, kézzel festik, és segítségükkel a gyerekek játszva tanulhatnak. Pici kezekre tervezték, remekül fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. A játék biztonságos, jó minőségű gumi-műanyag ötvözetből készült. A készítők rengeteg figyelmet szenteltek annak, hogy az elemek pontosan, élethűen adják vissza az adott tárgy egyes részleteit.
A "Schleich - Horse Club Legelő kerítés kapuval" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich - Horse Club Legelő kerítés kapuval

Schleich - Horse Club Legelő kerítés kapuval

4 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.