KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!
Webáruházunk 2024. június 21. és június 28. között zárva tart!

Schleich - Horse Club Lovas kaland autó lószállító utánfutóval basic

Schleich - Horse Club Lovas kaland autó lószállító utánfutóval basic
21 190 Ft
+424 hűségpont ajándékba - Részletek...
Schleich
nem rendelhető
81839
Mr. Kramer, Hannah édesapja rengeteg holmit be tud pakolni a tágas SUV terepjáróba. A kocsi ülései lehajthatók, így kényelmesen beférnek a lovastornához és kiránduláshoz szükséges kellékek: a sátor, a hálózsákok, a sisakok, a lóápolószeres láda és egyéb eszközök. A lószállító utánfutóban szalmabálák és egy felakasztott szénaháló is van, így Hannah lova, a szépséges holsteini kanca az utazás során is nyugodtan falatozhat.
Kiegészítő információk: A figurák kezei és lábai mozgathatók. A terepjáró ajtai nyithatók, csukhatók, ülései lehajthatók. A lószállító utánfutó leakasztható a terepjáróról. A sátor felállítható és összecsukható.
Pici kezekre tervezték, remekül fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. A játék biztonságos, jó minőségű gumi-műanyag ötvözetből készült. A Schleich figurák kiváló, szeretettel festetett darabok. A készítők rengeteg figyelmet szenteltek annak, hogy a figurák pontosan, élethűen adják vissza az adott élőlény egyes vonásait.
A "Schleich - Horse Club Lovas kaland autó lószállító utánfutóval basic" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich - Horse Club Lovas kaland autó lószállító utánfutóval basic

Schleich - Horse Club Lovas kaland autó lószállító utánfutóval basic

21 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.