Schleich - Horse Club - Lovas központ

Schleich - Horse Club - Lovas központ
46 990 Ft
+940 hűségpont ajándékba - Részletek...
Schleich
inkább lányoknak
76649
Jó reggelt, álomszuszék! Hasadra süt a nap! A Lakeside Lovasközpont lovasai nemsokára nyeregbe pattannak. Ideje felkelni és elindítani a napot! A létrán lelépkedve, majd az istállókhoz sietve már indulhat is a lovas túra és a gyakorlás. A hosszú és fárasztó nap után pedig a gyerekek betérhetnek lovacskájukkal a Rider Café-ba egy frissen sült almás pitére és egy limonádéra. ( a Rider Café játékszett külön kapható ) A lovasközpont tovább bővíthető a Schleich Horse Club izgalmas készleteivel a további kalandokért.
A Schleich figurák kiváló, kézzel festetett egyedi és megismételhetetlen darabok. A készítők rengeteg figyelmet szenteltek annak, hogy a figurák pontosan, élethűen adják vissza az adott élőlény egyes vonásait. Tökéletes választás a lovak szerelmeseinek.
A "Schleich - Horse Club - Lovas központ" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 5 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich - Horse Club - Lovas központ

Schleich - Horse Club - Lovas központ

46 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.