KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Schleich - Horse Club Nyeregszoba istálló kiegészítő

Schleich - Horse Club Nyeregszoba istálló kiegészítő
27 990 Ft
+560 hűségpont ajándékba - Részletek...
Schleich
nem rendelhető
81838
A Schleich Nyeregszoba istálló tökéletesen felszerelt: a kefék és a fésűk csak rád várnak, hogy lovad szőrét ragyogóvá varázsolhasd. A szetthez tartozik nyereghez illő takaró és kantár is. Ha elfáradtál a lógondozásban, ülj le az asztalhoz és fogyassz el egy csésze finom teát egy szelet almás pitével.
Pici kezekre tervezték, remekül fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. A játék biztonságos, jó minőségű gumi-műanyag ötvözetből készült.
A Schleich figurák kiváló, szeretettel festetett darabok. A készítők rengeteg figyelmet szenteltek annak, hogy a figurák pontosan, élethűen adják vissza az adott élőlény egyes vonásait.
A "Schleich - Horse Club Nyeregszoba istálló kiegészítő" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich - Horse Club Nyeregszoba istálló kiegészítő

Schleich - Horse Club Nyeregszoba istálló kiegészítő

27 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.