KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Schleich Horse Club - Sofias Beauties Lóápoló és -szépítő állomás

Schleich Horse Club - Sofias Beauties Lóápoló és -szépítő állomás
16 890 Ft
+338 hűségpont ajándékba - Részletek...
Schleich
3 éves kor fölött
nem rendelhető
81879
Szépítkező állomás Schleich lovacskáknak!
Ezzel a Schleich Horse Club Sofia's Beauties szépítkező állomással a dobozban rejlő paci sörénye és farka új fényben tündökölhet. Csupán fel kell állnia a szépítkező pódiumra, ahol kis gazdája gyöngyökkel, csatokkal és más díszekkel varázsolhatja szebbé a sörényét - persze miután megfésülte, és akár be is fonta. A hajba valók kényelmesen elférnek a pódium alján található rekeszekben, így az apró elemek nem vesznek majd el a játék során. Indulhat a sörényszépítés?
A Sofia's Beauties fésülhető lovak különlegessége, hogy sörényük és farkuk kivehető és szabadon variálható egymással. Az emberfigura több ponton mozgatható, így a gyerekek különböző pózokba állíthatják be.
A Schleich figurák kiváló, kézzel festetett egyedi és megismételhetetlen darabok. A készítők rengeteg figyelmet szenteltek annak, hogy az elemek pontosan, élethűen adják vissza az adott élőlény vagy tárgy egyes vonásait.
Kifejezetten pici kezekre tervezték, remekül fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. A játék biztonságos, jó minőségű gumi-műanyag ötvözetből készült.
A "Schleich Horse Club - Sofias Beauties Lóápoló és -szépítő állomás" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 3 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich Horse Club - Sofias Beauties Lóápoló és -szépítő állomás

Schleich Horse Club - Sofias Beauties Lóápoló és -szépítő állomás

16 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.