Schleich Horse Club - Tartozékok a lovas akadálypályához 42612

Schleich Horse Club - Tartozékok a lovas akadálypályához 42612
9 490 Ft
+190 hűségpont ajándékba - Részletek...
Schleich
nem rendelhető
80500
Az edzés jó móka, de egy díjugrató versenyt megnyerni még jobb! A Schleich Horse Club kollekció akadályai segítségével a gyerekek mindkettőt megtehetik a lovukkal. Ahhoz, hogy az edzés a lehető leghatékonyabb legyen, fokozatosan növelhetik az akadályok magasságát, ezáltal lassan, lépésről lépésre vezethetik be paripájukat az ugrások rejtelmeibe, és ahogy egyre jobb lesz, úgy fokozatosan javíthatják a lovacska ugrótechnikáját.
A készlet lófigurát nem tartalmaz.
A Schleich figurák és kiegészítők kiváló, kézzel festetett egyedi és megismételhetetlen darabok. A készítők rengeteg figyelmet szenteltek annak, hogy az elemek pontosan, élethűen adják vissza az adott élőlény vagy tárgy egyes vonásait.
Kifejezetten pici kezekre tervezték, remekül fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. A játék biztonságos, jó minőségű gumi-műanyag ötvözetből készült.
A "Schleich Horse Club - Tartozékok a lovas akadálypályához 42612" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich Horse Club - Tartozékok a lovas akadálypályához 42612

Schleich Horse Club - Tartozékok a lovas akadálypályához 42612

9 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.