Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Schleich - Istállóállás Luzitán kancával

Schleich - Istállóállás Luzitán kancával
10 790 Ft
+216 hűségpont ajándékba - Részletek...
Schleich
inkább lányoknak
4 éves kor fölött
nem rendelhető
57702
A gyönyörű Luzitán kanca különleges ellátást igényel. A díjnyertes paripa saját istállóhellyel rendelkezik, melyet díjai díszítenek. Az ajtó belső oldalán lévő vizes tál, és az almákat tartó tároló gondoskodik arról, hogy a csoda szép ló semmiben ne szenvedjen hiányt. A fehér kancának színben harmonizáló takarója, és kantárja van. A figura kiváló, német minőséget képvisel, ám ami a legkülönlegesebb tulajdonsága, hogy kézzel festették, így minden egyes darab egyedi és megismételhetetlen. A készítők rengeteg figyelmet szenteltek annak, hogy a figura pontosan, élethűen adja vissza az adott élőlény egyes vonásait.
A "Schleich - Istállóállás Luzitán kancával" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 4 éves kor fölötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich - Istállóállás Luzitán kancával

Schleich - Istállóállás Luzitán kancával

10 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.