Schleich - Izlandi póni kanca figura

Az Izlandi ló története a 9. századba nyúlik vissza, amikor is a viking telepesek benépesítették Izland szigetét, és ehhez a legjobb lovaikat vitték magukkal. Az elszigeteltség miatt mára a világ egyik legtisztább vérvonalú lófajtája. Az Izlandi póni kis termetű, robosztus, mégis elegáns, hidegvérű lófajta, ami ereje, szívóssága és könnyű tartása miatt népszerű. Kíváncsi, intelligens, nyitott természetű, hűséges társ, de olykor nagyon makacs is. Könnyen lovagolható, ideális választás kezdő lovasoknak. Főként hátas- és igásló, de szelíd, barátságos természetének köszönhetően kedvelt hobbiló is. "Jármód ló" néven is ismert, mivel a minden lófajta által alkalmazott lépésen, ügetésen és vágtán kívül még 2 speciális járásmódot tud: ez a tölt és a pace (poroszka).
A figurákat pici kezekre tervezték, remekül fejlesztik a kreativitást és a képzelőerőt. A játék biztonságos, jó minőségű gumi-műanyag ötvözetből készült.
A figura mérete: kb. 4 x 9 x 13 cm
A "Schleich - Izlandi póni kanca figura" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Schleich
1-3 nap
74831
3 190 Ft
A "Schleich - Izlandi póni kanca figura" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. június 30-án, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. június 30-án, csütörtökön átveheti.

Ajánlott termékek

Schleich - Izlandi póni kanca figura

Schleich - Izlandi póni kanca figura

3 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.