Schleich - Lasszóverseny cowboy-jal

Schleich - Lasszóverseny cowboy-jal
9 750 Ft
+195 hűségpont ajándékba - Részletek...
Schleich
nem rendelhető
73593
A rodeó nagyon népszerű sport Amerikában, a versenyeken a cowboy fiúk vagy lányok ügyességben mérik össze tudásukat. Meglovagolnak bikákat, lasszóval fognak el állatokat és lóháton köröznek hordókat kerülve.
A „rodeó” a spanyol “rodear”, kifejezésből ered, ami körülbelül megkerülést jelent és arra utal, ahogyan a cowboyok hagyományosan összeterelik a gulyát. A rodeó leglátványosabb része a bikalovaglás. A bikalovaglásnál a cowboy a bika hátán ül és egy kötélbe kapaszkodik, amely körbe van tekerve az állat testén. Amikor a bikát kiengedik a ketrecből az arénába, kirohan és elkezd vadul ugrálni. A cowboy feladata, hogy legalább nyolc másodpercig fennmaradjon a bika hátán.
A figurát pici kezekre tervezték, remekül fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. A játék biztonságos, jó minőségű gumi-műanyag ötvözetből készült.
A figura mérete: kb. 29 x 17 x 17 cm
A "Schleich - Lasszóverseny cowboy-jal" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich - Lasszóverseny cowboy-jal

Schleich - Lasszóverseny cowboy-jal

9 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.