KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Schleich - Menekülés quaddal a Velociraptor elől

Schleich - Menekülés quaddal a Velociraptor elől
16 890 Ft
+338 hűségpont ajándékba - Részletek...
Schleich
inkább fiúknak
nem rendelhető
81697
Ki leselkedik a bokrok között?
Jaj ne, ez nem más, mint egy veszélyes Velociraptor, aki csak arra vár, hogy megtámadja kis Saichania dinoszauruszt. Még szerencse, hogy Flynn gyorsan odaér a quadján, és meg tudja menteni a gyámoltalan jószágot. A Schleich Dinoszaurusz szettjeivel a gyerekek eljátszhatják a támadás és mentés izgalmas jeleneteit, amely során fejlődik képzeletük, fantáziájuk és kommunikációs készségük.
A Schleich figurák kiváló, kézzel festetett egyedi és megismételhetetlen darabok. A készítők rengeteg figyelmet szenteltek annak, hogy az elemek pontosan, élethűen adják vissza az adott élőlény vagy tárgy egyes vonásait.
Kifejezetten pici kezekre tervezték, remekül fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. A játék biztonságos, jó minőségű gumi-műanyag ötvözetből készült.
A "Schleich - Menekülés quaddal a Velociraptor elől" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 4 és 10 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich - Menekülés quaddal a Velociraptor elől

Schleich - Menekülés quaddal a Velociraptor elől

16 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.