Schleich - Nagy dinókutató állomás

38 990 Ft
+780 hűségpont ajándékba - Részletek...
Schleich
1-3 nap
76653
Az Amazonas dzsungelének mélyén egy rejtett kutatóállomás az utolsó élő dinoszauruszokat tanulmányozza. Maxx Colby dinókutatónak van egy közeli kilátója ezeknek az őskori óriásoknak a megfigyelésére. Maxx testvéreivel, Luisszal és Flynn-nel együtt egy Brachiosaurus étkezési szokásait tanulmányozza. Ó ne! Egy vad Velociraptor van szabadlábon! A Colby fivérek le tudják győzni a ragadozót a forgatható, nyugtató nyílvesszővel? A történet mostantól a gyerekek kezében van… mi jön ezután?
A Schleich Dinosaurus díjnyertes játéka, a Nagy dinókutató állomás 4146 (Large Dino Research Station) játékkészlete a tudományhoz, a kalandokhoz és a határtalan történetmeséléshez vezeti a gyerekeket. A játékkészlet tartalmaz egy Velociraptor figurát, Brachiosaurus figurát, egy nagy kutatóközpontot és több tucat magával ragadó játékkelléket. A dinókutató játékkészlet kombinálható a Schleich Dinosaurus témájú játékkészletével (mindegyik külön kapható), hogy egy hatalmas dinó világot hozzanak létre.
A Schleich dinoszaurusz játékok lehetőséget adnak a korlátlan történetmesélésre és a fantáziadús játékra. A figurákat pici kezekre tervezték, remekül fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. A játék biztonságos, jó minőségű gumi-műanyag ötvözetből készült. A Schleich játékokat és szetteket úgy tervezték, hogy generációkon át kitartsanak. Minden játékuk megfelel a legmagasabb nemzeti, nemzetközi biztonsági előírásnak.
A "Schleich - Nagy dinókutató állomás" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Schleich - Nagy dinókutató állomás" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 06-án, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 06-án, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich - Nagy dinókutató állomás

Schleich - Nagy dinókutató állomás

38 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.