Schleich - Nagy vulkánexpedíció

Schleich - Nagy vulkánexpedíció
46 990 Ft
+940 hűségpont ajándékba - Részletek...
Schleich
76651
A Schleich új dinoszauruszos játékkészletével egy nagy vulkánexpedícióba csöppenhetnek a kis dinoszaurusz kutatók. De vigyázat! Ez a vulkán éppen kitörni készül, olvad a láva, a hamu beteríti az erdőt és óriási sziklák gördülnek le a hegyoldalról. A hegy oldalában táborozó expedíciót igencsak veszélyezteti.
A készlet 2 db dinoszaurusz figurát, 1 db dinókutatót, és sok-sok kiegészítőt tartalmaz ami hozzájárul a több órányi akciódús játékhoz. Olyan extra funkciók teszik valósághűbbé a játékot, mint a robbanások, izzó láva, hűvös gőz, remegés és a földet megrázó kitörés. A beépített LED-es világítás megvilágítja a lávafolyamot a valósághű magmahatások érdekében, valamint a vulkán vibrál és hűvös füstöt bocsájt ki.
A készlet kombinálható a Schleich Dinókutató állomással vagy bármely dinoszaurusz-témájú játékkészlettel! (mindegyik külön vásárolható meg)
A Schleich figurák kiváló, kézzel festetett egyedi és megismételhetetlen darabok. A készítők rengeteg figyelmet szenteltek annak, hogy a figurák pontosan, élethűen adják vissza az adott élőlény egyes vonásait.
A játék elemmel működik (3 x AA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Schleich - Nagy vulkánexpedíció" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich - Nagy vulkánexpedíció

Schleich - Nagy vulkánexpedíció

46 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.