Schleich - Nyerges bronc lovaglás cowboy-jal

Schleich - Nyerges bronc lovaglás cowboy-jal
6 590 Ft
+132 hűségpont ajándékba - Részletek...
Schleich
73559
Minden lovas tudja, hogy nem könnyű betörni egy vadlovat, de a cowboyok nem ismernek lehetetlent. Ezzel az aprólékosan kidolgozott Schleich figura szettel a gyerekek könnyedén eljátszhatják, miként szelídítik meg a vad paripát, de akár egy rodeós szerepjátékhoz is nagyszerű választás. A lóhoz és a cowboyhoz kiegészítők is tartoznak, hogy még izgalmasabb legyen a játék.
A figurák végtagjai nem mozgathatók. Pici kezekre tervezték, remekül fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. A játék biztonságos, jó minőségű gumi-műanyag ötvözetből készült.
A figura magassága (lóval együtt): 18 cm
A "Schleich - Nyerges bronc lovaglás cowboy-jal" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 3 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich - Nyerges bronc lovaglás cowboy-jal

Schleich - Nyerges bronc lovaglás cowboy-jal

6 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.