Schleich - Póni ügyességi edzés

Schleich - Póni ügyességi edzés
Az agility edzés során a pónik játékosan ismerkednek meg különféle akadályokkal. Először megszagoltatnak velük mindent, majd óvatosan körbevezetik őket. Egyes akadályokhoz a póniknak sok bátorságot kell összeszedniük. Ilyenkor fontos türelmesnek lenni és szeretettel bátorítani őket.
Az akadályok tetszés szerint kombinálhatók. A libikóka fejjel lefelé fordítható és hídnak is használható. A kislány karjai és lábai mozgathatók.
A figurát pici kezekre tervezték, remekül fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. A játék biztonságos, jó minőségű gumi-műanyag ötvözetből készült.
A figura mérete: kb. 29 x 23 x 11 cm
A "Schleich - Póni ügyességi edzés" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Schleich
74734
11 750 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich - Póni ügyességi edzés

Schleich - Póni ügyességi edzés

11 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.