2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Schleich - Rózsakvarc unikornis figura

Schleich - Rózsakvarc unikornis figura
2 290 Ft
+46 hűségpont ajándékba - Részletek...
Schleich
inkább lányoknak
nem rendelhető
81700
Gyűjthető unikornistesók egyszarvúrajongóknak!
A 7 unikornis testvér Bayalában, a tündérvilágban lakik, ahol minden nap igazán varázslatos. Ebben a csomagban Rózsakvarc rejlik, aki alig várja, hogy a gyerekek eljátsszák vele a legújabb varázslatos kalandokat. A játék során fejlődik a kicsik képzelete, fantáziája és kommunikációs készsége. Az unikornis figura sörénye és farka pasztell rózsaszín, valamint csillog.
A Schleich figurák kiváló, kézzel festetett egyedi és megismételhetetlen darabok. A készítők rengeteg figyelmet szenteltek annak, hogy az elemek pontosan, élethűen adják vissza az adott élőlény vagy tárgy egyes vonásait.
Kifejezetten pici kezekre tervezték, remekül fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. A játék biztonságos, jó minőségű gumi-műanyag ötvözetből készült.
A "Schleich - Rózsakvarc unikornis figura" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 5 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich - Rózsakvarc unikornis figura

Schleich - Rózsakvarc unikornis figura

2 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.