2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Schleich - Tehénmosó állomás

Schleich - Tehénmosó állomás
16 450 Ft
+329 hűségpont ajándékba - Részletek...
Schleich
nem rendelhető
81712
Tiszta tehén, boldog farmer!
Akár ez is lehetne a szlogenje a Schleich Farm World kollekciójába tartozó tehénmosó állomásnak, amelynek segítségével a gyerekek elsajátíthatják a szarvasmarha-tisztítás csínját-bínját.
A dobozban minden megtalálható, ami boci-pancsihoz szükséges. Ha a gazda beterelte a szarvasmarhákat a karámba, csak meg kell nyomnia a szivattyút, és a víz máris előbukkan a csőből. A jószágok ezalatt egy forgó, vízelvezető tányéron álldogálnak, hogy minden oldalról hozzájuk férhessen a farmer. A forgó kefe segítségével pedig aztán tényleg patyolattiszták lesznek az állatok.
A gazda figura karjai és lábai mozgathatók, a tartály pedig valóban megtölthető vízzel. A dobozban további kiegészítők is rejlenek.
A Schleich figurák kiváló, kézzel festetett egyedi és megismételhetetlen darabok. A készítők rengeteg figyelmet szenteltek annak, hogy az elemek pontosan, élethűen adják vissza az adott élőlény vagy tárgy egyes vonásait.
Kifejezetten pici kezekre tervezték, remekül fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. A játék biztonságos, jó minőségű gumi-műanyag ötvözetből készült.
A "Schleich - Tehénmosó állomás" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 3 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich - Tehénmosó állomás

Schleich - Tehénmosó állomás

16 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.