Schleich - Therizinosaurus figura

Schleich - Therizinosaurus figura
7 490 Ft
+150 hűségpont ajándékba - Részletek...
Schleich
71563
Valamennyi, a földön valaha élt állat közül valószínűleg a Therizinosaurus karma volt a leghosszabb. Ezeket főként ásásra, fogásra, lyukasztásra és fakéreg tépésre használta. A dinoszaurusz figura mozgatható állkapoccsal és fogakkal rendelkezik, megjelenése igazán élethű.
A Schleich Therizinosaurus figura kiváló, német minőséget képvisel, ám ami a legkülönlegesebb tulajdonsága, hogy kézzel festették, így minden egyes darab egyedi és megismételhetetlen. A készítők rengeteg figyelmet szenteltek annak, hogy a figura pontosan, élethűen adja vissza az adott élőlény egyes vonásait.
A "Schleich - Therizinosaurus figura" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 4 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich - Therizinosaurus figura

Schleich - Therizinosaurus figura

7 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.