KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Schleich - Tündér bagolyházon

Schleich - Tündér bagolyházon
12 250 Ft
+245 hűségpont ajándékba - Részletek...
Schleich
inkább lányoknak
nem rendelhető
81705
Tündértúra bagolyháton!
Bayala varázslatos világában nem meglepő, ha egy tündér "paripájaként" egy baglyot választ. A tündérke a szelíd és rendkívül bölcs bagoly hátán csücsülve repülhet a tündérvilág mágikus mezői és erdői felett, és üdvözölheti a lakókat. A bagoly szárnyai és a tündér karjai mozgathatók, a tündér mágneses, így "hozzátapad" a bagoly hátához. A csillogó részletek és az igényes kidolgozás még varázslatosabbá teszik a figurákat. A játékszett remek kiegészítője lehet a Bayala-gyűjteménynek.
A Schleich figurák kiváló, kézzel festetett egyedi és megismételhetetlen darabok. A készítők rengeteg figyelmet szenteltek annak, hogy az elemek pontosan, élethűen adják vissza az adott élőlény vagy tárgy egyes vonásait.
Kifejezetten pici kezekre tervezték, remekül fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. A játék biztonságos, jó minőségű gumi-műanyag ötvözetből készült.
A "Schleich - Tündér bagolyházon" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 5 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich - Tündér bagolyházon

Schleich - Tündér bagolyházon

12 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.