Schleich - Tündér csillogó baglyon

Schleich - Tündér csillogó baglyon
A gyönyörű bagolynak fenséges megjelenést kölcsönöznek különlegesen szép szárnyai, a napfényben arany és ezüst színekben csillogó tollai. Társa - gazdagon díszített ruhájában és varázslatos szárnyaival - méltó lovasa, akivel hangtalanul suhannak át bayala égboltján. A tündér olykor azt is megengedi, hogy bayala más lakója is ráüljön és repüljön csillogó baglyával.
A mágnesnek köszönhetően stabilan ráültethető a tündér figura a bagolyra. A bagoly szárnyai és a tündér karjai fel-le mozgathatók.
A figurát pici kezekre tervezték, remekül fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. A játék biztonságos, jó minőségű gumi-műanyag ötvözetből készült.
A figura mérete: kb. 9 x 19 x 15 cm
A "Schleich - Tündér csillogó baglyon" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Schleich
74729
9 250 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich - Tündér csillogó baglyon

Schleich - Tündér csillogó baglyon

9 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.