KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Schleich - Vörös színű farm állatokkal 42606

Schleich - Vörös színű farm állatokkal 42606
35 490 Ft
+710 hűségpont ajándékba - Részletek...
Schleich
nem rendelhető
81715
Új nap virradt a Schleich farmon!
Ezzel vörös színű farm játékszettel a gyerekek eljátszhatják egy dolgos farmer mindennapjait. A figura leengedheti a szénát a padlásról a köteles emelő segítségével, majd megetetheti az állatokat. Ezután kihajthatja őket a kerítéssel körbekerített területre, közben pedig megtisztíthatja a jószágok fekhelyeit. A játékszett segítségével a gyerekek különböző történeteket játszhatnak el, amely során fejlődik képzeletük, fantáziájuk és kommunikációs készségük. A farmerfigura karjai és lábai mozgathatók, így a gyerekek különböző pozíciókba állíthatják be őt.
A Schleich figurák kiváló, kézzel festetett egyedi és megismételhetetlen darabok. A készítők rengeteg figyelmet szenteltek annak, hogy az elemek pontosan, élethűen adják vissza az adott élőlény vagy tárgy egyes vonásait.
Kifejezetten pici kezekre tervezték, remekül fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. A játék biztonságos, jó minőségű gumi-műanyag ötvözetből készült.
Az épület mérete kerítésekkel együtt: kb. 49 x 29 x 16 cm
A "Schleich - Vörös színű farm állatokkal 42606" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 3 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich - Vörös színű farm állatokkal 42606

Schleich - Vörös színű farm állatokkal 42606

35 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.