Schleich - Wild Life Kalandállomás

Schleich - Wild Life Kalandállomás
Az új Schleich Wild Life Dzsungel Kalandállomáson Steve vadőr minden nap valami újat tapasztal meg az állataival. A reggeli első látogatása két kis teknőshöz vezet, akik már segítség nélkül, játékosan csúsznak lefelé a dombon. Az aranyos gorillabébi már a fa ágain is játszik, és élvezi a csúszdázást a fán. Mi ez az üvöltés? A fekete párduc és a krokodil nem tudnak megegyezni abban, hogy melyikük keressen menedéket a földalatti barlangban.
Vigyázat! A híd néhány deszkája elkorhadt, így le is lehet zuhanni!
A figurát pici kezekre tervezték, remekül fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. A játék biztonságos, jó minőségű gumi-műanyag ötvözetből készült.
A csomag mérete: kb. 40 x 11 x 35 cm
A "Schleich - Wild Life Kalandállomás" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Schleich
74819
22 250 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich - Wild Life Kalandállomás

Schleich - Wild Life Kalandállomás

22 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.