Scooby-Doo - 5 db-os figura szett, 2.

Scooby-Doo - 5 db-os figura szett, 2.
3 390 Ft
+68 hűségpont ajándékba - Részletek...
Character Options
inkább fiúknak
25278
A csomagban a Rejtély Rt. kutyáját, a mindig éhes Scoobyt és legjobb barátját, Bozontot találhatod, akiket egy csapat ijesztő és félelmetes rémség vett üldözőbe. A készletben helyet kapott még három cserélhető fej is, így fény derülhet arra, ki bújt a rémségek félelmetes álarca mögé. A szett kombinálható a többi Scooby-Doo figura készlettel is. Figurák mérete: 7 cm.
A "Scooby-Doo - 5 db-os figura szett, 2." nevű játék gyártója a Character Options, főleg 3 és 8 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Scooby-Doo - 5 db-os figura szett, 2.

Scooby-Doo - 5 db-os figura szett, 2.

3 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.