Scooby-Doo - Rejtély Rt. titokbusz

Scooby-Doo - Rejtély Rt. titokbusz
7 090 Ft
+142 hűségpont ajándékba - Részletek...
Character Options
inkább fiúknak
25281
Nagyobb méretű, műanyagból készült Scooby-Doo járgány, kinyitható raktérrel. A Scooby-Doo: Rejtély Rt. titokbusz platója szétnyitható, amiben egy fegyver és válogatott csapdák találhatók, hogy elfoghasd Scooby félelmetes ellenségeit. A ketrecbe be tudod zárni a gonosztevőt, vagy akár hálóval is be tudod teríteni a szörnyet. Az autóba bármely 7 cm-es Scooby-Doo figurát be tudod ültetni. A készlet figurát nem tartalmaz. Titokbusz méretek: 25 x 14 x 17 cm.
A "Scooby-Doo - Rejtély Rt. titokbusz" nevű játék gyártója a Character Options, főleg 3 és 8 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Scooby-Doo - Rejtély Rt. titokbusz

Scooby-Doo - Rejtély Rt. titokbusz

7 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.