Sellő mintás játék sportbabakocsi - 55 cm

Sellő mintás játék sportbabakocsi - 55 cm
5 750 Ft
+115 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
80981
Ezzel a sellő mintával díszített játék sportbabakocsival a „kis anyukák" hosszú, kiadós sétára indulhatnak kisbabájukkal a parkba vagy a játszótérre. A babakocsi tolókarjának markolata ergonomikus kialakítású, így kényelmes fogást biztosít az apró kezeknek. Emellett a babakocsiban egy biztonsági öv garantálja, hogy a babák még véletlenül se pottyanjanak ki a „járgányból".
A játék lehetőséget teremt a szerepjátékra, ami fejleszti a gyerekek képzeletét, fantáziáját és kommunikációs készségét, emellett pedig a kicsik sokat tanulhatnak a felelősségvállalásról, a szeretetről, önállóságról és a gondoskodásról.
A babakocsi teljes magassága: 55 cm
A "Sellő mintás játék sportbabakocsi - 55 cm" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 7 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Sellő mintás játék sportbabakocsi - 55 cm

Sellő mintás játék sportbabakocsi - 55 cm

5 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.