KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Sequence társasjáték - ÉRTÉKCSÖKKENT

Sequence társasjáték - ÉRTÉKCSÖKKENT
10 490 Ft
+210 hűségpont ajándékba - Részletek...
Goliath
7 éves kor fölött
nem rendelhető
82085
A játék csomagolása enyhén sérült: a gyári doboz alja egy helyen be van szakadva, kb. 1,5 cm-en. A doboz sarkai enyhén kopottak. Az alacsonyabb ár oka a sérülés.
A Sequence a világ egyik legismertebb társas kártyajátéka. A kezünkben lévő kártyák segítségével sorozatokat kell létrehoznunk a játéktáblán vízszintesen, függőlegesen, vagy átlósan. A kártyák és zsetonok segítségével érhetjük ezt el, vagy akadályozhatjuk meg a másikat ebben. Játszható kettesben vagy csapatokban is. Ha kedveled az izgalmas, logikát igénylő társasjátékot, mely soha nem hoz kétszer ugyanolyan variációs lapleosztást, akkor a Sequence játékot neked találták ki.
Átlagos játékidő: kb. 30 perc
A "Sequence társasjáték - ÉRTÉKCSÖKKENT" nevű játék gyártója a Goliath, főleg 7 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Sequence társasjáték - ÉRTÉKCSÖKKENT

Sequence társasjáték - ÉRTÉKCSÖKKENT

10 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.