KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

SES - Éhes halacska fürdőjáték

SES - Éhes halacska fürdőjáték
3 390 Ft
+68 hűségpont ajándékba - Részletek...
SES
nem rendelhető
82065
Ha egy hal éhes, akkor bizony nem árt gyorsan megtömni a pocakját!
A SES Éhes halacska fürdőjátékával a gyerekek egy kék színű halacskát "etethetnek meg" a csomagban található habszivacs formákkal.
A halacska hátán praktikus fogantyú található, így a gyerekeknek nincs más dolguk, mint a fürdőkádban vagy a medencében szétszórni a kis formákat (pl. tengericsillag, rája), majd a hal száját a formák felé irányítani. Ha a kis haletetők ügyesek, az uszonyost irányítva "be tudják kebelezni" a formákat, amik így a halacska hálós pocakjában kötnek ki. Innen könnyedén kivehetők, és kezdődhet is elölről a játék.
A fürdőjáték fejleszti a gyerekek szem-kéz koordinációját és türelmét, emellett különböző történetek eljátszására ösztönzi a lurkókat, amely során fejlődik képzeletük, fantáziájuk és kommunikációs készségük.
A "SES - Éhes halacska fürdőjáték" nevű játék gyártója a SES, főleg 2 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

SES

SES - Éhes halacska fürdőjáték

SES - Éhes halacska fürdőjáték

3 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.