2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

SES - Zsugorvarázs kreatív készlet - Gömbbe zárt tündérmese

SES - Zsugorvarázs kreatív készlet - Gömbbe zárt tündérmese
2 290 Ft
+46 hűségpont ajándékba - Részletek...
SES
inkább lányoknak
nem rendelhető
82066
Tündérmese üvegbe zárva!
A SES Zsugorvarázs kreatív szettjével a gyerekek egy gyönyörű, üvegbe zárt dekorációt készíthetnek el zsugorka technikával. A dobozban minden megtalálható, ami az alkotáshoz szükséges: csillogó matricák, ceruzák, zsugorfólia és persze az üveg, amely a tündérmese "helyszíne" lesz.
A kicsiknek nincs más dolguk, mint az útmutató alapján kiszínezni a zsugorfólia motívumait, majd szülői segítséggel beletenni a sütőbe a fóliát, ami hő hatására varázslatos módon összezsugorodik. Ezután a lurkók tetszőlegesen belehelyezhetik az üveg alapjába a kis díszeket, ráhelyezhetik a búrát, kidíszíthetik azt a csillogó matricákkal, és már ki is állíthatják a polcukra az elkészült dekorációt.
A készlet fejleszti a gyerekek kreativitását, kézügyességét és finommotorikáját, emellett megismerteti őket a zsugorka-technikával.
A "SES - Zsugorvarázs kreatív készlet - Gömbbe zárt tündérmese" nevű játék gyártója a SES, főleg 5 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

SES

SES - Zsugorvarázs kreatív készlet - Gömbbe zárt tündérmese

SES - Zsugorvarázs kreatív készlet - Gömbbe zárt tündérmese

2 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.