Sevi - Mesekocka készlet - fa

Sevi - Mesekocka készlet - fa
8 390 Ft
+168 hűségpont ajándékba - Részletek...
78115
A Sevi fából készült, összeépíthető mesekocka készlete több, mint egy egyszerű toronyépítő játék: a kockák minden egyes oldala más-más témával rendelkezik, így többek között mesékkel, számokkal és figurákkal találkozhatnak a lurkók. A kockák egymásra vagy egymás mellé helyezésével a kicsik megismerkedhetnek Az égig érő paszuly mesével, a különböző meseszereplőkkel, valamint a számokkal 1-től 10-ig. A különböző méretű mesekockák élénk színe és igényesen kidolgozott, aranyos grafikája játékra hívja a kicsiket, emellett számos készségüket fejleszti. A játék során a fantázia, a szókincs, a kommunikációs készség, a mozgáskoordináció, valamint a számok felismerésének készsége is fejlődik.
A fából készült játék jó választás a környezettudatos, globálisan gondolkodó családok számára. Emellett nem tartalmaz toxikus festékanyagokat, így a legkisebbek is biztonságosan játszhatnak vele.
A "Sevi - Mesekocka készlet - fa" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 1 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Sevi - Mesekocka készlet - fa

Sevi - Mesekocka készlet - fa

8 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.