Sherlock Holmes - A Baker Street-i banda társasjáték

Sherlock Holmes - A Baker Street-i banda társasjáték
1895-ben vagyunk, amikor is Londonban dúl a bűnözőknek a száma. De szerencsére itt van Sherlock és társai, akik nyomozói képességükkel megtisztítják a várost a túlnövekvő bűnőzéstől. Mint az egyik társuk, segíts nekik elkapni a hírhedt Baker Street bandát és megoldani a ködös város rejtélyeit. Fedezd fel London utcáit, keress nyomokat, kérdezz ki gyanúsítottak és légy te az első, aki lecsap a bandára. Rengeteg út áll előtted, csak rajtad múlik, hogy melyiken is indulsz el! Légy kreatív, kooperatív és dönts okosan!
A "Sherlock Holmes - A Baker Street-i banda társasjáték" nevű játék gyártója a Blue Orange, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Blue Orange
8 éves kor fölött
69725
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Sherlock Holmes - A Baker Street-i banda társasjáték

Sherlock Holmes - A Baker Street-i banda társasjáték

5 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.