Webáruházunk 2021. július 22. és augusztus 5. között zárva tart!

Sherlock Holmes - A Baker Street-i banda társasjáték

1895-ben vagyunk, amikor is Londonban dúl a bűnözőknek a száma. De szerencsére itt van Sherlock és társai, akik nyomozói képességükkel megtisztítják a várost a túlnövekvő bűnőzéstől. Mint az egyik társuk, segíts nekik elkapni a hírhedt Baker Street bandát és megoldani a ködös város rejtélyeit. Fedezd fel London utcáit, keress nyomokat, kérdezz ki gyanúsítottak és légy te az első, aki lecsap a bandára. Rengeteg út áll előtted, csak rajtad múlik, hogy melyiken is indulsz el! Légy kreatív, kooperatív és dönts okosan!
A "Sherlock Holmes - A Baker Street-i banda társasjáték" nevű játék gyártója a Blue Orange, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Blue Orange
8 éves kor fölött
1-3 nap
69725
8 750 Ft
A "Sherlock Holmes - A Baker Street-i banda társasjáték" nevű játék készleten van, de nyári szabadság miatt nem tudjuk azonnal szállítani! Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. augusztus 10-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. augusztus 10-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Sherlock Holmes - A Baker Street-i banda társasjáték

Sherlock Holmes - A Baker Street-i banda társasjáték

8 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.