Siku - JCB 457 WLS rakodó

Siku - JCB 457 WLS rakodó
4 190 Ft
+84 hűségpont ajándékba - Részletek...
Siku
inkább fiúknak
nem rendelhető
80389
Az építkezéseken, szeméttelepeken elkél egy hatékony rakodógép!
A Siku 1:87 méretarányú JCB 457 WLS rakodójával a gyerekek eljátszhatják az építési területek izgalmas jeleneteit. A kerekes rakodó lapátjának segítségével a kis munkások könnyedén megszabadulhatnak a hulladéktól vagy a faforgácstól úgy az építkezésen, mint a szemét- vagy fűrésztelepen, netalán a gazdaságokban.
A modell csuklóval felszerelt, lapátja mozgatható, így a gyerekek valóban eljátszhatják a rakodást. A gumírozott abroncsoknak köszönhetően a kerekes rakodó minden tereppel könnyedén megbirkózik. A járgány kidolgozása igényes és részletgazdag, valamint úgy néz ki, akárcsak eredeti megfelelője. A játék strapabíró fém és műanyag felhasználásával készült, így a gyerekek sokáig élvezhetik majd a vele való játékot.
Webáruházunkban további Siku kisautók is kaphatók (külön megvásárolhatók, elérhetőségük változhat), amelyek jó ajándékok lehetnek az autórajongó gyerekeknek és a gyűjtőknek.
A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A "Siku - JCB 457 WLS rakodó" nevű játék gyártója a Siku, főleg 3 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A Siku termékei esetén a játék színe (és az esetleges dekorációk kinézete) nem feltétlenül azonos a képen láthatóval.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Siku

Siku - JCB 457 WLS rakodó

Siku - JCB 457 WLS rakodó

4 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.