2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Silverlit - Csupaszív Pingvin - rózsaszín

Silverlit - Csupaszív Pingvin - rózsaszín
10 690 Ft
+214 hűségpont ajándékba - Részletek...
Silverlit
nem rendelhető
81607
Talán nincs is olyan gyerek, aki ne álmodozott volna már arról, hogy megment egy imádnivaló állatot, és utána gondoskodik róla. A Silverlit interaktív Csupaszív Pingvinje csak arra vár, hogy megmentsék, bebugyolálják, megetessék és persze megszeretgessék. A kis pingvinmentőknek nincs más dolguk, mint megnedvesíteni a dobozban található mágikus törlőkendőt, megtisztogatni a koszfoltos pingvin pajtit, ráadni a sálat és a sapit, és a kis tityi-totyi máris boldog lesz.
Mint minden élőlénynek, neki is vannak szükségletei és különböző érzései: ha fázik, vacog, ha vidám, énekel és táncol, ha pedig etetés után sok volt a finom falat, pukizik egyet. Az aranyos állatka több mint 20 hangot hallatva fejezi ki, hogy éppen mire vágyik és hogyan érzi magát. A különböző állapotokat és érzéseket a rózsaszín cukiság szívének színe is jelzi: ha narancssárga, akkor szeretné, ha a gyerekek megetetnék a dobozban található halacskával, ha kék, meleg ruhára vágyik, a zöld a jókedvét, a piros a vidám hangulatát, a liláskék pedig a szomorúságát jelzi.
A dobozban egy köszönetnyilvánító lapot is találnak a boldog pingvintulajdonosok, amelyre ráírhatják saját nevüket, és nevet adhatnak új játszópajtásuknak.
Az interaktív törpe pingvin szerepjáték által fejleszti a gyerekek képzeletét, fantáziáját és kommunikációs készségét, valamint sokat tanít nekik a felelősségvállalásról és a gondoskodásról.
A "Silverlit - Csupaszív Pingvin - rózsaszín" nevű játék gyártója a Silverlit, főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Silverlit - Csupaszív Pingvin - rózsaszín

Silverlit - Csupaszív Pingvin - rózsaszín

10 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.