Smart Games - Tekergő Medvék készségfejlesztő játék

9 750 Ft
+195 hűségpont ajándékba - Részletek...
Smart Games
7 éves kor fölött
1-3 nap
77193
A Tekergő Medvék egy egyszemélyes készségfejlesztő társasjáték, amit már kisiskolás kortól lehet játszani. A játék 80 különböző nehézségű feladványt tartalmaz, így mindenki megtalálja a magának való szintet. A játék során a gyerekeknek el kell forgatniuk a fákat úgy, hogy minden karakter kijusson az erdőből. Vigyázat! Óvakodni kell a medvétől!
A Tekergő Medvék egy igazán eredeti kirakójáték... egy kis csavarral. A gyerekek addig nem jutnak ki az erdőből, amíg meg nem oldották mind a 80 feladványt!
A játék remekül fejleszti a koncentrációt, a rugalmas gondolkodást, a tervezési készséget és a problémamegoldó képességet.
Kompakt mérete miatt kiváló játék utazáshoz is.
Átlagos játékidő: 20 perc
A Smart már több, mint 25 éve törekszik arra, hogy fejlesztő, élvezetes és motiváló játékokat hozzon létre. A SmartGames játékok több nehézségi szinten játszhatók. Minden játéknak van egy egyedi témája, amelyek vonzóak lehetnek mind a fiúk, mind a lányok számára. A termékek között megtalálhatók a nagyobb asztalon játszható, a kisebb méretű asztali és az utazásokhoz alkalmas mágneses játékok is.
A "Smart Games - Tekergő Medvék készségfejlesztő játék" nevű játék gyártója a Smart Games, főleg 7 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A "Smart Games - Tekergő Medvék készségfejlesztő játék" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 30-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 30-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Smart Games - Tekergő Medvék készségfejlesztő játék

Smart Games - Tekergő Medvék készségfejlesztő játék

9 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.