Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Smoby - Baby Blade tricikli - zöld

Smoby - Baby Blade tricikli - zöld
25 850 Ft
+517 hűségpont ajándékba - Részletek...
Smoby
inkább fiúknak
nem rendelhető
57757
A zöld színű Smoby fém vázas tricikli 3 módban használható: a szülő - az állítható öv, a keret, a kiiktatható pedálforgás és a rögzíthető kormány segítségével biztonságosan - tudja tolni a gyermekét, később aktiválható a pedál és a kormány forgása, majd leszerelhető a szülőkar, így a gyermek egyedül hajthatja és kormányozhatja a triciklit. A tricikli halk kerekekkel és 360 fokban védő árnyékolóval felszerelt.
Méretei: 68 x 52 x 101 cm.
A "Smoby - Baby Blade tricikli - zöld" nevű játék gyártója a Smoby, főleg 1 és 3 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Smoby

Smoby - Baby Blade tricikli - zöld

Smoby - Baby Blade tricikli - zöld

25 850 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.