KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Smoby - Cotoons járássegítő, rózsaszín

Smoby - Cotoons járássegítő, rózsaszín
14 990 Ft
+300 hűségpont ajándékba - Részletek...
Smoby
inkább lányoknak
nem rendelhető
29441
Smoby Cotoons járássegítő, lányos színben. Ismerje meg ezt a fantasztikus 2 az 1-ben járássegítőt és játék állomást! Ezzel a vicces és stabil játékkal a járni tanuló gyerekek biztonságosan sétálhat és gondtalanul fedezheti fel a világot. A keréken található fékkel stabilizálhatjuk a járássegítőt és máris kezdődhet a játék az elején található játékokkal. A zenélő, forgó, világító részeken túl találhatunk rajta forma keresőt is.
A "Smoby - Cotoons járássegítő, rózsaszín" nevű játék gyártója a Smoby, főleg 1 és 3 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Smoby

Smoby - Cotoons járássegítő, rózsaszín

Smoby - Cotoons járássegítő, rózsaszín

14 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.