Smoby - Lábbal hajtós robogó, kék

Smoby - Lábbal hajtós robogó, kék
A Smoby Scooter robogó kisfiúknak és kislányoknak is ajánlott már 18 hónapos kortól. Az élénk kék és narancssárga színek és a valódi robogó külső biztosan lenyűgözi majd a kicsiket. A járgány egy olyan kulccsal startol, amely a Cric Cric mechanikus hangot imitálja . A bébitaxi valósághű reflektorral rendelkezik és az ergonomikus ülés alatt egy tárolóhely kapott helyet, ahova a kis versenyző elrakhatja játékait. Mérete: 64,5 x 47,5 x 34 cm.
A "Smoby - Lábbal hajtós robogó, kék" nevű játék gyártója a Smoby, főleg 1 és 3 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Smoby
63188
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Smoby - Lábbal hajtós robogó, kék
Smoby - Lábbal hajtós robogó, kék

Smoby - Lábbal hajtós robogó, kék

16 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.