Smoby - Pénztárgép érintőképernyővel

Ha te is gyakran elkíséred anyukádat bevásárolni, akkor már biztosan megfigyelted, mit csinálnak a pénztárosok. Most belőled is pénztáros válhat, a Smoby: érintőképernyős pénztárgépével! Olvasd le a termék vonalkódját a leolvasóval, amely fény és hangeffektekkel teszi élethűbbé a játékot. Használd a mikrofont hogy bemondd az akciókat vagy felhívd mások figyelmét. Vedd el a pénzt a vásárlótól, és add oda a visszajárót. Kártyával fizettek? Az sem probléma, hiszen azt is betudod olvasni a pénztárgép oldalán. Már csak a blokkot kell odaadnod a vevőnek, és meg is volt a bevásárlás. A pénztárgép mellé egyéb kiegészítőket is rejt a csomagolás, fém- és papírpénzt, bankkártyát, vonalkód leolvasót, és termékeket, melyeket a gyerekek el tudnak adni. A játék működéséhez 3 db 1,5 V AAA típusú ceruzaelemre van szükség.
Méretek: 34 x 16 x 37 cm.
A "Smoby - Pénztárgép érintőképernyővel" nevű játék gyártója a Smoby, főleg 3 és 8 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Smoby
inkább lányoknak
1-3 nap
60994
14 190 Ft
A "Smoby - Pénztárgép érintőképernyővel" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2020. szeptember 23-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2020. szeptember 23-án, szerdán átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Smoby - Pénztárgép érintőképernyővel
14 190 Ft
KOSÁRBA!Smoby - Pénztárgép érintőképernyővel

Smoby - Pénztárgép érintőképernyővel

14 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.