Smoby - Rookie fémvázas bébitaxi, piros

Smoby - Rookie fémvázas bébitaxi, piros
A Smoby Rookie fémvázas kismotor egy szuper stabil lábbal hajtható járgány. Tartós fémvázzal, kényelmes üléssel rendelkezik, 4 nagyméretű kerekének köszönhetően nagyon stabil, és műanyag kosárral van felszerelve különféle apró tárgyak szállítására alkalmas. A kismotor tökéletes eszköz az egyensúly, a motoros készségek és a koordináció fejlesztéshez. A gyerekek használat közben megtanulják, hogyan kell irányítani a motort - anélkül, hogy a pedálozásra kellene koncentrálni -, és játékos formában elsajátítják a közlekedés alapszabályait is. A Smoby Rookie motor magassága 38 cm, terhelhetősége 25 kg. Méretek: 52 x 38 x 30 cm. Súly: 1,85 kg.
A "Smoby - Rookie fémvázas bébitaxi, piros" nevű játék gyártója a Smoby, főleg 1 és 2 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Smoby
68193
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Smoby - Rookie fémvázas bébitaxi, piros
Smoby - Rookie fémvázas bébitaxi, piros

Smoby - Rookie fémvázas bébitaxi, piros

12 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.